Producten


1 - Diamond scribing toolEen eenvoudige en goedkope oplossing voor het controleren van de hechting van diverse opgedampte metaal-lagen op silicium wafers.

2 – SmartclipMet kleurcodes zijn prioriteiten in het productie proces duidelijker zichtbaar en herkenbaar. Deze smartclip is ontwikkeld om het productie traject beter in de hand te kunnen houden. Gevolgen: snellere doorlooptijd, grotere klanttevredenheid door het beter na komen van afspraken.

3 - Milieu afvalbakEen RVS afval-verzamelkar voor het gescheiden inzamelen van afval. Bestand tegen vele agressieve chemicaliën, oplosmiddelen enzovoorts. Op handige kar voor transport.

4 - Spare partsBijvoorbeeld gripper blokken voor de semiconductor industrie. Door gebruik andere materialen zijn de blokken beter bestand tegen hoge temperaturen en daardoor slijtvaster. De gripper blokken gaan hierdoor langer mee en uitval door storing bij te hoge temperatuur is verleden tijd. [Plus 2 foto's: spare part keramiek en metaal, geen tekst hierbij]

5 - Spuitgiet artikelenSpuitgieten is de manier om grote aantallen kunststof artikelen te kunnen produceren.

6 - Rapid proto typing


Wanneer u binnen enkele dagen een kunststof prototype nodig heeft van uw ontwerp. Tevens te gebruiken als model voor het gieten van siliconen / koud gieten van kunststof onderdelen in kleine series.

6 - Van Gelder Winch parts (www.vangelderwinchparts.nl)Diverse artikelen voor kunststof lierkabels. Gebruikt voor het oplieren van zweefvliegtuigen.

7 - Glas en ceramiekOntwerpen van glas en ceramische materialen, onder andere voor de semiconductor industrie.

8 – DiversenProduct gemaakt voor het lezen van parkeerkaarten in parkeerautomaten. Eenvoudige oplossing waardoor parkeerkaarten niet meer vastlopen in de automaat.